Belgacom reviews

  • Totaal aantal reviews van Belgacom: 76 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Belgacom:
    9.0

Deel jouw Belgacom review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Belgacom abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Belgacom

Bij dze meld ik u dat ik mijn BelgacomTV wens stop te zetten per 1 september 2008 aangezien ik meer geen televisie kan zien dan wel. De techniekers vinden ook niet wat er aan de hand is maar betalen moet ik wel, ook al zie ik geen enkel programma nog volledig.

Belgacom

hallo, ik ga van belgacom naar tele2, maarzit al reeds bijna een hele maand zonder telefoon..tele2 zegt dat belgacom dat moet oplossen...en andersom

Belgacom

Overstap naar Dommel

Belgacom

Geachte,
Bij deze laat ik U weten dat ik mijn telefoon en ADSL Go abonnement wens op te zeggen, daar mijn echtgenoot Jacques Versailles een abonnement ge-nomen heeft bij een andere provider.
Vriendelijke groet, Moerman Simonne. Tel. 057423214

Belgacom

Bij deze wil ik mijn belgacom abonnement opzeggen, daar ik verhuis naar Sint-Niklaas. Met vriendelijke groeten.

Belgacom

Geachte,


bij deze wil ik mijn adsl go opzeggen, jullie leveren slechte service, voor veel te veel geld, ik ga naar dommel.

Jelle

Belgacom

Geachte,

Bij deze zeg ik mijn ADSL GO contract dat inging december 2000 en waarvan met het schrijven van 19/09/2006 van dhr. Jacques HEYNEN Executive Vice President VERKOOP en Naverkoopdienst mijn voordelen als student verlengd werden tot september 2007, per eind september 2007 op. Dit vermits de facturatie van Belgacom per 2 maanden gerekend wordt en bij deze opzeg dus de periode augustus-september 2007 betrokken is. Derhalve is dit schrijven een officiële en wettelijke opzeg waarbij mijn contractuele verplichtingen en het betrokken abonnement een einde neemt per 30 september 2007.

Hoogachtend
DUPONT Alfons

Belgacom

Geachte,

Bij deze zeg ik mijn ADSL GO contract dat inging december 2000 en waarvan met het schrijven van 19/09/2006 van dhr. Jacques HEYNEN Executive Vice President VERKOOP en Naverkoopdienst mijn voordelen als student verlengd werden tot september 2007, per eind september 2007 op. Dit vermits de facturatie van Belgacom per 2 maanden gerekend wordt en bij deze opzeg dus de periode augustus-september 2007 betrokken is. Derhalve is dit schrijven een officiële en wettelijke opzeg waarbij mijn contractuele verplichtingen en het betrokken abonnement een einde neemt per 30 september 2007.

Hoogachtend
DUPONT Alfons

Belgacom

Bij deze melden wij ons af voor ADSL GO per 31 Augustus 2007, tot welke datum de laatste factuur is betaald. Reden voor opzegging is de hoge maand kosten en de voortdurende limiet overschrijding.

Belgacom

Abonnementskosten zijn te duur.

Voor Belgacom zijn in totaal 76 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Belgacom opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Belgacom
Meer Belgacom statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK