BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

eh gigantor tijd voor een brilletje en als je nou wat tegen me heb moet je ff langs komen in zevenbergschenhoek
en als jij mij zo goed kan dan weet je ook waar ik woon sukkel zal ik je eens wat vertellen teneerste heb ik dat niet geschreven dus echt tijd voor hans anders

BDR containerreiniging

PS. in een eerder stukje schrijft martin w dat BDR door de consumentenbond is uitgeroepen tot containerreiniger van het jaar en dit is NIET waar! Bijna het hele forum op de consumentenbond website staat vol met klachten vanaf 2005!!!

BDR containerreiniging

Heb totaal geen respect voor KCR of BDR. Ze smeren je een abonnement aan en komen vervolgens nooit opdagen. Je betaald voor schoonmaakbeurten die ze door weersomstandigheden niet kunnen uitvoeren. Ze zijn niet bereikbaar of via een duur 0900 nummer (0,80 p/m)! Dit soort bedrijven moeten keihard aan de schandpaal genageld worden!

BDR containerreiniging

ook ik heb spijt dat ik erin ben getrapt.
ik maakte altijd zelf mijn bakken schoon,tot op een dag ik weer bezig was en er toevallig een jongen voor BDR klanten aan het werven was. staat u dat nu zelf te doen, u kunt uw containers ook door ins laten reinigen! Na een heel mooooooi praatje was ik om. iedere maand zouden mijn 2 bakken weer lekker schoon zijn. Ja dat is ook zo omdat ik het nogsteeds iedere maand zelf doe.
ik weet dat ze met vorst, sneeuw enz niet komen maar hallo.. ik zit er nu bijna een jaar bij en volgens mij heeft het niet een heel jaar gevroren??? De ellende begon al gelijk de eerste maand die jongeman zei ( dit was op een maandag ) als u nu akkoord gaat dan krijgt u woensdag de stickers en worden ze vrijdag gelijk voor de eerste keer gedaan... nou mooi niet! ik kreeg die rot stickers pas na 3 maanden. Ik ga het in ieder geval opzeggen en ze gewoon zelf schoonmaken, zoals ik dus al die tijd gewoon heb moeten doen.

BDR containerreiniging

nooit echt tevreden. ik raad mijn buren om het NIET te doen. te duur en geen service. DOE het niet!

BDR containerreiniging

Ik ben klaar met BDR,ben sinds week 39 2009 aan het strijden om mijn bak netjes om de week gereinigd te krijgen maar wel betalen, de smoezen.... ben ik zat.
Sticker niet goed, staat hij wel goed, wel op juiste dag, nog niet leeg, haalt u hem te vroeg binnen chauffeur ziek, heb niemand, nieuwe op de route etc. etc.
Ik bel sinds week 39 2009 dan maar om de week (in de winter als het vriest dan niet dat snap ik ook nog wel)maar daar kan men niets van terug vinden. Het is daar naar mijn idee een zooi, mensen die je te woord staan geven vaak hun naam niet en alle correspondentie die je aanstuurd verdwijnt !!!
Ik ben klaar met BDR, stuur ze vandaag nog een laatste brief en ga het anders hoger op zoeken !!

BDR containerreiniging

Tja ik ben ook niet tevreden .Ik snap dat vanwege de verkeersveiligheid er niet gereinigt kan worden maar als dat een kwartaal duurt vind ik persoonlijk dat je dan je klanten tegemoet moet komen , je kan niet een kwartaal incasseren , vervolgens door weersomstandigheden en vakantie;s niet schoonmaken en daarna weer een kwartaal incasseren ongeacht wat de voorwaarden ook zeggen ..Deze winter was extreem ook voor de klanten ..Je kan het niet maken .Je hoeft het niet voor niks te geven maar tegemoet komen is ten eerste goed voor je klantenkring en ten tweede het vertrouwen dat er mee wint .En zoals ik het hier lees is dat hard nodig!

BDR containerreiniging

Bdr reiniging kan de kliko alleen vinden als er wordt gebeld als d kliko weer niet is schoongemaakt. In een jaar hebben ze 2 keer de kliko uit eigen beweging schoongemaakt.
Alleen als je de betaling terug haalt hebben ze hem ineens gevonden om de stickers eraf te halen.

Uitermate onbetrouwbaar bedrijf

BDR containerreiniging

Gelukkig is de vrieskou weer voorbij.

Mijn kliko is deze week netjes gereinigd door BLIS Containerschoonmaak.

Niks te klagen.

BDR containerreiniging

hij trek gewoon een blik bv,s open

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord