BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

Mei abonnemnet containers slechts 2 x schoongemaakt daarna niet meer.KCR reageert ook niet op brandbrieven en telefoontjes.Veel beloven weinig uitvoeren.Een bedrijf van lik mijn vestje. Gelukkig maar half jaar contract of niet.Veel mensen de dupe hiervan.Wat doen de gemeentes hieraan ? Containers moeten toch schoon zijn en niet stinken.

BDR containerreiniging

Ik ben oud directeur eigenaar CCN en heb mijn bedrijf verkocht aan de firma BDR uit Oudenbosch en besteed nu via KCR werk uit aan BDR.
Ik wil even reageren op de oud-medewerkers die zo stoer zijn om via dit medium een stukje te zetten.
Volgens mij is het nog altijd zo als je jezelf verhuurd aan een bedrijf voor 38 uur per week dat je deze uren moet maken daar wordt je tenslotte voor betaald.
Ik weet uit ervaring ik heb dat bedrijf tenslotte 17 jaar gehad en heb daarvan 12 jaar zelf gereinigd dat er door vele personeelsleden deze uren niet gemaakt worden, daardoor komt het bedrijf in de problemen omdat er bakken niet gereinigd worden.
Ik moet er overigens wel bij vermelden dat er werknemens zijn die wel hun werk naar behoren doen maar van die mensen krijg je dan ook nauwelijks klachten.
Omdat dit werk moeilijk te controleren valt, zijn de reinigers dan ook zo vrij als een vogeltje en sommige kunnen die weelde niet dragen.
Nu is het zo dat er voor het einde van dit jaar daar een einde aan komt omdat er in alle reinigingsvoertuigen een systeem komt die alle reinigingen die er voor een werkdag gepland staan
ook controleert of ze ook verricht zijn.
Ook is het zo dat men dan ook kan zien of route,s
daadwerkelijk te zwaar zijn en kan er gelijk worden ingegrepen om deze route rijdbaar te maken.

Tevens wil ik hier kenbaar maken dat er elk kwartaal er drie nieuwe reinigings voertuigen de band afrollen

Ook zullen er altijd klanten zijn die ontevreden zijn en die wil ik hierbij oproepen om met ons contact op te nemen op telefoonnummer 0186-612648.


Met vriendelijke groet,


Martin Groenewoud.

BDR containerreiniging

hallo ik ben twan heb gewerkt voor dit bedrijf in lelystad. ik ben gelukkig zelf weggegaan wat een ...bedrijf niet mee in zee gaan . de reinigers kunnen er niks aan doen 300 adressen mee krijgen terwijl je er maar 100 tot 150 kunt halen en dit komt door de leegtijden van de bakken ik heb maar 1 woord voor dit bedrijf

GATVERDAMME

groetjes
ik heb een vieze bak

twan

BDR containerreiniging

ok ik werk nog steed bij bdr ik zeg niet waar ben namelijk bang voor ontslag!
iedereen om mij heen die iets te melden heeft vliegt er bij dit bedrijf uit ze gaan niet goed met hun personeel om er wordt niet naar geluisterd!!!! ze maken het bedrijf zelf kapot en niet de reinigers!!
en Wouter is de baas heeft idd ook een financieel bedrijf en heeft zig zelf al failliet laten verklaren (wouter t kan alleen maar stouter) is zijn motto. en hans pellis snapt er helemaal niks van die hoort voor zijn personeel op te komen.!

BDR containerreiniging

voor iedereen die het weten wil het adres van
KCR
kerkstraat 13
3262 pg oud-beijerland
op dit adres staan ze in elk geval ingeschreven via de kamer van koophandel onder SOLVERE BV

BDR containerreiniging

Ik ben al jaren kant bij BDR, mijn duobak wordt netjes schoongemaakt. Als dat niet gebeurd komt dat meestal omdat ik de bak dan te vroeg binnenhaal of vergeet buiten te zetten.

Als mijn bak vergeten wordt en ik ben erop tijd bij komt de reiniger netjes terug, mijn ervaringen zijn positief.

Anton Engwirda

BDR containerreiniging

iedereen schrijft hier over KCR maar op de site van de kamer van koophandel is nix bekent over KCR (staat nix in het handelsregister) dus ik begrijp er niks van maar voor iedereen die iets wil weten mag je het volgende telefoonnummer bellen deze is van een werknemer in de noordelijke regio van bdr zijn naam is Johan Voois tel nummer 06-14249723 probeer het maar

BDR containerreiniging

ik had het wel gedacht nog altijd hetzelfde net als jaren geleden toen ik er zelf nog werkte waar ik me nu af en toe nog voor schaam staat niet zo leuk op je cv ga zo door martin en cris met jullie bedrijf dan is hij gauw kapot goed zo jongens doe je best

BDR containerreiniging

Als extern (financieel) adviseur ben ik betrokken bij BDR. BDR doet zijn uiterste best om al zijn klanten goed te bedienen. Eventuele klachten worden correct afgewikkeld en er zijn voldoende reinigingsauto's om alle bakken te wassen. Er zijn echter ex werknemers die er met de pet naar hebben gegooid. Vandaar dat het nu ex werknemers zijn.
De directie staat gewoon bij de kamer van koophandel gemeld, en dhr. C.P.J. Batist is de technisch directeur en niemand anders.
Anoniem laster verkopen zegt voornamelijk iets over jezelf.
Ik heb ook al jaren een abonnement bij BDR en mijn bak ziet er altijd stralend uit.

Met vriendelijke groet


Wouter Hillenbrink

BDR containerreiniging

ik wil hier even wat melden ik ben oudmedewerker CCN. ccn is overgenomen door bdr. de voormalig directeur van ccn is opgestapt (m.groenewoud) en is KCR begonnen hij heeft dus klanten maar omdat hij niet beschikt over was auto`s besteed hij zijn klanten uit aan BDR. maar die reinigers (letterlijk arme stakkers) kunnen al die drukte niet aan . en laten zo doende halve routes liggen.
BDR (zuigt) sorry . maar zo zit het inelkaar .
de directeur van BDR is wouter hillenbrink, en niet chris batist doet net alsof hij de baas is hij runt echter een ander bedrijfje erbij BAVI beheer.
Hans Pellis is de bedrijfsleider (maar leid niet)
BDR,KCR hebben te veel klanten en te weinig waswagens wel zijn deze wagens nieuw zoals ik gezien heb op www.bdr.nu

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord