BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

Het bedrijf KCR kondigde ongevraagd aan om, na overleg met BDR, het abonnement van 65 euro per jaar om te zetten naar een kwartaalabonnement van 22,50. Het aantal reinigingsbeurten zou dan wel omhoog gaan. Ook een manier om je omzet te verhogen. Zou een verzekeraar eens moeten proberen! Niet in zee gaan met dit bedrijf!

BDR containerreiniging

Hierbij nog een adres van deze "organisatie" voor de liefhebbers

ZOOMWYCKLAAN 121 3263 RH OUD BEYERLAND CONTAINER REINIGING CONTAINERREINIGING

BDR containerreiniging

heb je de voorman van drunen wel eens gezien

BDR containerreiniging

hallo ik heb zelf bij bdr gewerkt en weet dat het bij ons in het noorden als het niet goed ging met het reinegen bijna altijd aan de reiniger lag omdat die niet telaat thuis wou zijn en daar vanuit bdr geen enkele controle op was tot dat er heel veel klachten uit een en dan werd een reiniger daar op aangesproken ik heb zelf altijd 2 weken groningen en dan 2 weken lelystad gereden en maakte lange dagen maar had alleen maar tevreden klanten ik ben er mee gestopt omdat de over uuren niet uit werden betaald en ik toch wel meer dan 50 uur in de week maakte als bdr over gaat tot uit betaaling van overuuren sta ik weer vooraan om weer voor hun te gaan werken met heel veel plezier

MVG andre van der wal

BDR containerreiniging

Ze zijn nie voor niks bij Kassa geweest...
Als je naar dat adres in ?Roosendaal(N-br)? gaat van hun financieel adviseur zoals de beste man zich voorstelde.. krijg je 50 euro, en kan je nog een mooi bosje bloemen voor je vrouw kopen.
Wat een achterlijk gedoe. Ze kunnen beter wat klikos reinigen.

BDR containerreiniging

KCR zorgt voor veel problemen, dat is een feit. Mijn ouders hebben echter al een jaar een abonnement en zij zijn zeer enthousiast. Maar ook hier heeft de aanvang van het reinigen wat voeten in aarde gehad. Mijn moeder is op een gegeven moment de hele dag (zo ongeveer) naast haar container gaan staan, staan wachten op het reinigingsbusje - die vervolgens nog bijna voorbij reed zonder te kijekn!! Mijn moeder is min of meer voor het busje gesprongen om hun aandacht te trekken!!! Nu wordt meestal haar container gereingid (ook niet altijd)

Een maand of twee geleden is mijn eigen abonnement ingegaan, mijn container is nog geen enkele keer gereinigd.
Als je telefonisch contact met ze opneemt staan ze je vriendelijk te woord, beloven ze vanalles... maar mijn container blijft vies. Niet gereinigd, nog geen enkele keer, ondanks beloftes.

Ik heb het idee dat als je eenmaal in hun systeem (of ronde) bent opgenomen, dat het dan meestal wel goed gaat, maar voordat dat daadwerkelijk is gebeurd...duurt nogal even. Mocht je er nou geen last mee hebben, en als uw container netjes elke twee weken wordt gereinigd (en citroentjes fris is) dan zou je dat gerust een wonder kunnen noemen.

BDR containerreiniging

Opzeggen "aangetekend" onder Postbus nummer is geen probleem. Auto. incasso opzeggen kan met rood formulier op te halen bij het postkantoor. Gaat direct in. Neem ook gelijk het witte terugboekijngs formulier mee.Na opzegging toch nog afschrijvingen, vul dan het witte formulier in . Blijf bellen naar KCR en vraag naar Robin, die weeeeeet overal van.
PS: als ik 3 km te hard rij krijg ik een bekeuring van dik 50 Euro, en deze mensen incaceren onrechtmatig duizenden Euro's en kunnen ongestraft doorgaan.
Bellen en schrijven dus naar BDR en KCR
Groetjes.

BDR containerreiniging

Zie 13/11/2006 15.22
Mijn email: fampop@planet.nl

BDR containerreiniging

Ook ik heb een probleem met KCR. Telefoniste "Robin" die geen kant op wil,wel de naam doorgeeft van "HR GRoenewoudt" maar geen tel.nr of adres. Ook bij BDR kom je niet verder. Graag alle mensen die problemen hebben mer KCR een mailtje naar mij zodat we bev. via Kassa de zaak aan kunnen kaarten.

BDR containerreiniging

BDR is een malafide bedrijf. Ze incasseren vrolijk 22,50 euro in de maand en leveren daarvoor geen prestatie. Als je dan flink gaat klagen heb je kans op een eenmalige opleving en vervolgens gebeurd er weer heel lang niets. Zeg je abonnementje maar lekker op want dit is gewoon een club oplichters! Je containers zien er stukken beter uit als je ze zelf af en toe eens met wat lauw water uitspoelt. Dan doe je al meer dan die dure jongens van BDR! Dat ze maar gauw falliet mogen gaan.

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord