BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

Voortaan maak ik zelf de container schoon

BDR containerreiniging

wat een nepperij dat bedrijf, heb er geen goed woord voor over, heb het abonement nu een jaar maar als ze drie keer geweest zijn is het veel.
oplichters zijn het.

BDR containerreiniging

Helaas ik ben er ook ingestonken (letterlijk, hihi). Containers vandaag voor 't eerst "gereinigd" dwz binnenkant beetje schoon, buitenkant nog viezer geworden, en een container midden op straat laten liggen. Ik kende jullie site niet, goed idee, maar er moet meer publiciteit komen tegen BDR!

BDR containerreiniging

Het adres van containerreiniging is het prive-adres van de eigenaren en die doen volgens de telefoniste niets met opzeggingen e.d. (Ik denk niet dat ik dat erg zorgvuldig vind maar goed.) De post (schriftelijke opzegging) moet dus gestuurd worden naar Postbus 54, 4730 AB Oudenbosch.
Verder is er geen klantnummer bij de BDR ze werken op postcode en huisnummer.
Mijn ouders waren tevreden over de reiniging van de container maar ze zijn verhuisd.

Met vriendelijke groet,

Edith Marsman

BDR containerreiniging

Heb inmiddels veel gelezen over de containerreinigings ellende. Zo ook hier. Heb ook vandaag weer 3X telefonisch contact gehad met KCR, iets wat vrij nutteloos is, je komt geen stap verder met telefoniste "Karin". Nadat vorig jaar het contract ontbonden is wegens nalatigheid (wel incasseren, niet reinigen) presteren ze het toch om steeds weer geld af te schrijven. Vraag me af of hier door krachten te bundelen niets aan te doen is.

BDR containerreiniging

Ik woon in Almere en daar gaat het prima. Mijn bak wordt netjes gereinigd. Het kan dus ook anders.

BDR containerreiniging

Wij zijn nu zo ongeveer 3 jaar abonnee van het BDR
en nog nooit zijn onze containers schoongemaakt!!!
O nee, wel 1 keren.....
Na meerdere keren de telefoon gepakt te hebben en naar dat *** bdrijf gebeld te hebben, kregen wij inderdaad ook te horen dat we hem te vroeg binnen hadden gehaald.
Nu is het zo dat wij nooit voor tienen s'avonds de bak binnenhalen, dus wat is dan te vroeg?
Nu is onze groene bak dus gejat omdat hij zo lekker lang buiten staat!!!!!
Als we dan weer bellen dan krijgen we te horen dat wij nog nooooit hebben gebeld voor dat probleem, neeee tuurlijk niet!!
Wij zijn het nu dus zat en zeggen het abonnement op en storneren iedere keer dat durven te incasseren!!!!!!!!!!

BDR containerreiniging

Ik ben Ibo Aktas.Tevens werk ik 4 maanden bij bdr.Mijn eerste solicitatiegesprek was met Dhr Chris Batist de technische directeur hij heeft mij in feite aangenomen.Ik heb hiervoor bij meerdere werkgevers gewerkt, maar eerlijk gezegd ik had het niet naar mijn zin.Maar nu ik bij bdr werk heb ik het heel erg naar mijn zin.Ik hoop dat dit wederzijds is.Nog een opmerking ik begrijp niet dat de oude collegas of de klanten het bedrijf bdr zo slecht over bdr spreken+denken.

Groeten...

BDR containerreiniging

We hadden een kaartje in de bus om een abonnement af te sluiten. Binnenkort komen ze langs of we ook dit abonnement willen, maar na hier gelezen te hebben weten we genoeg.

BDR containerreiniging

ongelooflijk maar waar de grootte knul (zogenoemde baas) chris is weg bij BDR dat moet voor iedereen een goed teken zijn !!!!!!!! en hans was al weg nu wouter de geldman nou dacht t niet hij is de baas hopelijk geeft i iedereen een bosje bloemen. wat een paarden... is dat zeg. maar in iedergeval tog goed nieuws chris is weg nu wim noppers nog.

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord