BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

Aegon heeft BDR uit hun bestand gegooid ook al zegt Wouter Hillebrink Oudendijk 15 0622409566 van niet. Ze hebben zelf gezegd dat het nu allemaal geregistreed staat en dat hij bij geen ene pensioenmaatschappij meer aan de bak komt omdat hij te boek staat als wan betaler.Als er op een rekening 1,6 miljoen euro staat kunnen jullie dan als klanten en personeel begrijpen dat de rekeningen en salaris niet betaald kunnen worden.Nee Dhr Hillebrink kinkt erop om zulke dingen te doen.Hij heeft niet voor niets 5 extras bv in de hand genomen dan kan hij er 1 voor 1 laten ontploffen zo gaat hij al jaren te werk.Hij heeft het met RCR,3xB gedaan die man dacht toen al dat hij slim genoeg was maar nu heeft hij het met de verkeerde mensen te doen.Ik denk dat hij weer gekidnapt wil worden net als een paar jaar geleden maar dan niet door justitie maar door andere mensen.En zo kan ik nog wel meer dingen over hem vertellen maar dat doe ik een andere keer ik hou de spanning er nog even in.Weet je wat het probleem met het personeel is 85% daarvan zit in de schuldsignering dus die hebben dit werk nodig beetje jammer want hun hebben we nu net nodig.Maar luitjes ik heb jullie niet nodig want ik kan hem wel alleen aan ik maak hem met de grond gelijk en ik dreig niet maar ik doe het nu is het mijn beurt zijn beurt is nu voorbij.Bye Bye Wouter Hillebring R.I.P.

BDR containerreiniging

Aegon heeft BDR uit hun bestand gegooid ook al zegt Wouter Hillebrink Oudendijk 15 0622409566 van niet. Ze hebben zelf gezegd dat het nu allemaal geregistreed staat en dat hij bij geen ene pensioenmaatschappij meer aan de bak komt omdat hij te boek staat als wan betaler.Als er op een rekening 1,6 miljoen euro staat kunnen jullie dan als klanten en personeel begrijpen dat de rekeningen en salaris niet betaald kunnen worden.Nee Dhr Hillebrink kinkt erop om zulke dingen te doen.Hij heeft niet voor niets 5 extras bv in de hand genomen dan kan hij er 1 voor 1 laten ontploffen zo gaat hij al jaren te werk.Hij heeft het met RCR,3xB gedaan die man dacht toen al dat hij slim genoeg was maar nu heeft hij het met de verkeerde mensen te doen.Ik denk dat hij weer gekidnapt wil worden net als een paar jaar geleden maar dan niet door justitie maar door andere mensen.En zo kan ik nog wel meer dingen over hem vertellen maar dat doe ik een andere keer ik hou de spanning er nog even in.Weet je wat het probleem met het personeel is 85% daarvan zit in de schuldsignering dus die hebben dit werk nodig beetje jammer want hun hebben we nu net nodig.Maar luitjes ik heb jullie niet nodig want ik kan hem wel alleen aan ik maak hem met de grond gelijk en ik dreig niet maar ik doe het nu is het mijn beurt zijn beurt is nu voorbij.Bye Bye Wouter Hillebrink R.I.P.

BDR containerreiniging

Opzeggen zal veelal niet meer nodig zijn.

Duurt niet lang of BDR is weer failliet want die aanvraag dient binnenkort.

Henk > 03-10-2008 > 15:18.
------------------------------------------------

DIT KAN AL NIET FAILLIET WANT BDR IS EEN STICHTING ZO SLIM ZIJN ZE WEL WEER

BDR containerreiniging

wouter was gisteren jarig he het was dierendag en hij is en blijft een ernstig beest nog lager dan een varken zwijn bah ik kots op die vent kheb nog heel wat centjes te goed van m maar dat zal die merken de zaak loopt al tegen hem

BDR containerreiniging

intreseert me geen reet ik hou m wel achter ze vinden hem tog nooit plaatsen genoeg om hem te verstoppen gaak gewoon voor mezelf beginnen als de boel tog ontploft dan hebk een mooie reinigingsauto voor in de provincie en dies heel groot dus werk genoeg nu moet je steeds nee zeggen tegen mensen maar dan niet meer dan doek t gewoon 5 euro per bak maal 100 klanten en binnen ben je een weekloon in een dag groetjes

BDR containerreiniging

Ik snap sommige medewerkers niet! Als je iets voorelkaar wilt krijgen zijn er zowiezo een aantal die het verdommen om mee te werken.. Je staat nooit met z'n allen als 1 ploeg. Ik ben naar het Juridisch loket geweest om info in te winnen en het kan alleen maar baten als de hele ploeg SAMENWERKT.
De schoonmaak wagen achterhouden tot alles is betaald is ookal geen optie, die is weer van een ander bedrijf, dus helaas geen retentierecht van toepassing.

BDR containerreiniging

ja het is inderdaad harstikke mooi werk rian heb het ook met veel plezier gedaan het is jammer dat die boskabouter nog vrij rond loopt met ze,n kornuiten mar hij krijgt binnen kort toch nog een proces aan ze,n reet van uit duitsland dat loopt nog vind het ook jammer dat sommige reinigers nog gaan werken maar ja elke euro is mee genomen en dat te bedenken dat de jongens ook moeten eten en zelfs mensen hun huur en schuldsanering niet kunnen betalen maar daar denk die kk lul niet aan menner lacht hoor ik weet wel dat ze nu met iets in belgie bezig zijn maar ja hij zal er niet om treuren hij laat het gewoon klappen maar ja we weten allemaal waar ze,n andere kantoor zit in roosendaal jullie moeten daar gewoon heen gaan meet ze,n allen

BDR containerreiniging

Wat een prachtig werk, maar walgelijk hoe het voor de personeelsleden verziekt wordt.

De jongens rijden hun routes en doen hen best om het werk af te maken! Elke x stank voor dank, van de klachtenservice komt er meer commentaar dan complimentjes. (Oké, de complimentjes mogen ze houden in Oudenbosch... )

“LET OP AUB NIET VERGETEN”???? Een opmerking die vaker voorkomt dan nodig is, omdat er routes uitgepland worden bijvoorbeeld.
Deze opmerking kan beter voor Bavi-beheer gelden! Oftewel Wouter (+ aanhang). Hij wil wel dat er door het personeel gewerkt wordt, maar op deze manier werkt dat dus niet.

EERST MAAR EENS (COMPLEET) LOON EN PENSIOEN (OP TIJD) UIT BETALEN!

Het is belachelijk hoe er mee om gegaan wordt, maar de vaste laten blijven en een toekomstig pensioen ook! De routes van de BDR(KCR/CCN/enzovoort) ook, maar ik hoop dat de reinigers die ook vergeten.

Rian. (kent de routes ook wel)

BDR containerreiniging

Opzeggen zal veelal niet meer nodig zijn.

Duurt niet lang of BDR is weer failliet want die aanvraag dient binnenkort.

BDR containerreiniging

ik hoop van ganser harte dat ALLE klanten hun abonnement opzeggen dan kan hij zijn bedrijf opdoeken het is dan alleen jammer dat het personeel dan geen baan meer heeft (maar dan zijn ze misschien beter af)
ik snap trouwens toch niet dat die zo trouw hun werk voor hem blijven doen die wouter heeft toch het schijt aan zijn personeel dat blijkt wel.


wouter ik denk dat ik namens al je personeel spreek het is een schande hoe je met mensen omgaat het is gewoon bij de beesten af.

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord