BDR containerreiniging reviews

  • Totaal aantal reviews van BDR containerreiniging: 608 reviews
  • Gemiddelde beoordeling BDR containerreiniging:
    8.9

Deel jouw BDR containerreiniging review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun BDR containerreiniging abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

BDR containerreiniging

Ik ben altijd tevreden geweest over BDR maar omdat ik in de WW beland ben heb ik het geld er niet meer voor over.

BDR containerreiniging

Vele jaren zijn zorgeloos schoongemaakt. Echter door een verhuizing nu overbodig geworden.

BDR containerreiniging

Geen klachten over dit bedrijf ondervonden

BDR containerreiniging

alles is naar de klote

BDR containerreiniging

Door prive omstandigheden

BDR containerreiniging

Ze zijn weer bezig, failliet in 2012 en doorstart gemaakt. 3 medewerkers zijn nu bestuurders en gaan op dezelfde werkwijze verder.
mijn zuster kreeg ook zomaar een factuur en daarop heb ik actie ondernomen.
ik heb de namen en adressen van alle 3 bestuurders.
Willem Dolf Noppers, wonende aan:
Rozenstraat 80 , 7676CP te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Boutaina Moussa, verblijfplaats onbekend, schijnt bij familie in te wonen te Rotterdam wanneer hij niet in de bajes zit.

Johannes Gorter, deze gegevens krijg ik binnenkort.
Bellen met BDR heeft geen zin, mensen hebben daar duidelijke instructies om de onschuld te spelen, deze medewerkers zijn ook medeplichtig in mijn ogen en verdienen een flink pak slaag.
Kutvolk wat dus gewoon hun gang kan en mag gaan in dit godvergeten klotenland en daar is eigen rechter spelen de enige mogelijkheid.

BDR containerreiniging

we gaan verhuizen

BDR containerreiniging

toch fijn dat martin groeneweg de tieten van zijn wijf(en de rest) heeft laten doen. Daar hebben anderen zoals Milan F. nu ook plezier van...;)

BDR containerreiniging

Mijn bak niet goed geleegd door ophaaldienst, dus konden uw bak niet schoonmaken. Advies was om voor het reinigen de bak, zelf, even los te woelen op de bodem....dwazen, kan ook wel lekke als ie al helemaal vol (eerst dan woelen, weer volgooien zeker)stelletje dwazen. Of na het legen door de ophaaldienst dit te doen (vanaf mn werk) stelletjes dwazen. Conract bij deze opgezegd en dan maar hopen dat ik niet zoals andere mensen aan het lijntje wordt gehouden....rechtsbijstand hiervoor ingeschakeld, en die zeggen dat ik recht heb op mijn vooraf betaalde geld....volgens bdr krijg ij dit niet terug....dus aangifte bij politie er bovenop.....ik maak ze gek tot ik mijn geld terug heb. BDR is in mijn ogen georganiseerde misdaad en moeten aangepakt worden. Amen

BDR containerreiniging

Stopzetten container reiniging!

Er komt bij ons een man aan de deur die een service van container reiniging aanbieden.
Ik geef aan bij deze jongeman aan dat ik het nog wil overleggen met m´n man. Geen probleem zegt meneer, u wordt morgen toch nog gebeld voor de bevestiging-
Ok, ik vul het gele briefje in voor 6 maanden.
Mijn man was het er niet mee eens, ik bel BDR dezelfde dag nog op en ze geven aan dat ik het gele briefje naar BDR moet sturen, dit doe ik dezelfde dag nog. Een dag later krijg ik een telefoontje van BDR over de service van de huisverkoper, ik vertel haar wederom dat mijn man het er niet mee eens is en dat ik het gele briefje al op de post hebt gedaan. Prima, alles afgehandeld, denk ik.
Een week later krijg ik een brief met mijn container sticker. Ik bel direct naar BDR en leg uit dat ik het abonement direct dezelfde dag heb stop gezet door het gele briefje op te sturen en dit 2 keer telefonisch te melden aan BDR.
Mevrouw zegt nooit het briefje retour te hebben ontvangen en dat ze het niet stop kan zetten. Boos vraag ik wanneer en hoe dit dan wel kan. Mevrouw geeft aan: volgend kalender jaar want u heeft voor en jaar getekend! Allereerst heb ik explicite gekozen voor 6 maanden en ten 2de heb ik al het mogelijke gedaan om deze huis aan huis verkoop terug te draaien. mevrouw weigerde me door te verbinden met de manager want die heeft ze niet (?), ze weigerde me haar naam te geven toen ik die vroeg, want dat was niet relevant en ik moest mijn mond houden en stoppen met dreigen.. Ik ben de eerste die toegeef dat ik boos ben en boos reageerde maar de wijze waarop BDR `klantenservice` biedt is hooguit schandalig.

Het enige wat ik wil is dat het zogenaamde abonnement stop gezet wordt, als de ik vooraf had geweten of had gehoord van de huisverkoper hoe jullie werkwijze is, dan was ik er nooit aan begonnen!

Voor BDR containerreiniging zijn in totaal 608 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 29 reviews geschreven.BDR containerreiniging opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken BDR containerreiniging
Meer BDR containerreiniging statistieken

BDR containerreiniging opzeggen

Binnen 2 minuten BDR containerreiniging opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord